pokrenite se

Ljeto je sve bliže i izlika više ne smije biti: Evo kako do savršene linije s Gospodinom Savršenim

Poduzetan Goran Jurenec nakon izlaska iz showa ‘Superpar’ nastavlja raditi punom parom jer se u potpunosti posvetio pokretanju vlastitog projekta – internetske fitness stranice Model Up Your Life, na kojoj službeno od danas svi zainteresirani mogu pronaći korisne informacije vezane uz pravilan trening i prehranu.

“Kreirali smo platformu na kojoj se mogu pronaći različiti planovi treninga i prehrane, prilagođeni svakome po individualnim potrebama. Osim prvog objavljenog videa za četverotjedni program treniranja u teretani, na stranici će se uskoro moći pronaći različite informacije i videa o treningu, prehrani, kvalitetnom odmoru i mindsetu, a podijelit ću i svoja osobna iskustva u sportu i modelingu te odgovarati na pitanja zainteresiranih”, izjavio je Jurenec koji je glavni trener u videima, a projekt je pokrenuo sa svojom prijateljicom nutricionisticom.

“Zajedno nam je cilj pomoći ljudima i biti im podrška u ostvarenju njihovih ciljeva, barem što se tiče izgleda i aktivnog načina života. Imamo kompetentne ljude s kojima surađujemo i kako će se projekt u budućnosti razvijati, tako ćemo i mi napredovati kako bismo našim klijentima omogućili što bolju uslugu”, kazao je Goran čiji će savjeti zasigurno pomoći mnogima u postizanju odlične forme, piše RTL

“Fokusirajte se na svoje ciljeve” i “Od vizije do realizacije” – samo su neki od motivacijskih citata kojima zgodni model i trener poziva sve da mu se pridruže u aktivnom i zdravom načinu života te si tako osiguraju sreću i dugovječnost.

Sve što trebate napraviti jest otići na njegovu stranicu Model Up Your Life, prijaviti se i pokrenuti se!

Komentiraj