VEČERAS U 20 SATI

Marijana s kutijom punom pisama stiže na imanja farmera: Neke će nasamariti, a neke iznenaditi!

I u jubilarnoj 10. sezoni omiljene RTL-ove emisije “Ljubav je na selu” gledateljima će se predstaviti 11-ero šarmantnih farmera.

Oni dolaze iz svih krajeva Hrvatske – Gline, Metkovića, Tkona, Bala, Poreča, Miljevaca, Babine Grede, Vinkovaca, Pitomače, Desinića i Čakovca, no baš svi imaju zajednički cilj – pronaći srodnu dušu i pravu ljubav.

Nakon što su u prvoj emisiji ispričali svoje životne priče u nadi da će im potencijalne odabranice poslati pismo te doći na njihovu farmu ne bi li ih bolje upoznale, Marijana će ih posjetiti na njihovim imanjima kako bi ih obavijestila o njihovoj daljnjoj sudbini u emisiji, odnosno broju pisama koje su dobili.

Baš svi farmeri oduševili su je svojim smislom za humor i zavodničkim metodama. I dok je neke od njih odmah iznenadila kutijom punom pisama, nekima je odlučila “smjestiti” i slagati da nisu prošli dalje.

”Ne možeš mi reći da nisam prošao dalje kad sam sanjao da jesam! Ja sam vidovit, draga moja”, nije se dao smesti najstariji među njima.

Koji će farmeri privući pozornost nježnijeg spola i dobiti najviše pisama, a za koga natjecanje već završava, gledatelji će doznati u večeras od 20 sati, kada počinje 10. sezona omiljene emisije “Ljubav je na selu”.

Komentiraj