ana gruica

Nakon udaje za poznatog psihijatra, splitska glumica postala instruktorica joge

Opuštena, vedra i nasmijana. Glumici i bivšoj missici Ani Gruici Uglešić u posljednjih godinu dana život se kompletno promijenio.

Nakon što je u kolovozu prošle godine izgovorila sudbonosno ‘da’ Boranu Uglešiću, suživot s uglednim splitskim psihijatrom očito joj godi, piše Tabloid.hr.

Ova svestrana Splićanka na društvenim mrežama često dijeli crtice iz svog života pa je tako nedavno zaludjela sve kada je obznanila da postaje instruktorica joge. “Držala sam nekoliko sati, zadovoljna sam, dobro sam ih odradila. U rujnu ću pokrenuti grupu, a puno mi prijatelja kaže kako želi doć. Za fitness nisam imala taj poriv, ali za jogu imam.”

Nekim ženama majčinstvo baš laska, a Ana Gruica svakako je jedna od njih. Kraća kosa, zavidna linija, širok osmijeh i taj zarazni sjaj u očima. “Pa moram priznati kada bi mi prije netko rekao da je kućanica i domaćica, nasmijala bi mu se kao i svi ostali. Međutim došlo je vrijeme da dižem spomenik takvim ženama. Stvarno je teško i trebalo bi biti plaćeno“, našalila se.

I dok je godinama žonglirala između života u Zagrebu i Splitu, u svom se rodnom gradu napokon skrasila. “Pa nekako se sve stvarno jako, jako lijepo posložilo. Mogu reći da mi je ovo najljepša životna faza. Imam 36 godina, sve znam što želim i Marat mi je naravno najvažniji, super se snašao u ovoj situaciji”, rekla nam je.

Sreće i sklada u obitelji Gruica – Uglešić očito ne nedostaje, a kako je krenulo, Marat bi uskoro mogao dobiti sestru ili brata. “Naravno da se planira, međutim uvijek za ostvarenje tih planova nije samo dvoje dovoljno nego netko gore dijeli karte pa ćemo vidjet kako će ih podijeliti”, zaključila je.

Možda se skrasila u gradu pod Marjanom, ali kada vidite Anu Gruicu Uglešić, očigledno je da živi na sedmom nebu, piše Tabloid.hr.

 

Komentiraj