legendarne izjave

“Neka se malo više seksi obuku”: Neve širi mudrost o brzom pronalasku onog pravog

Ususret novoj sezoni ‘Ljubav je na selu’, razgovarali smo s Nevenkom Bekavac, vjerojatno najpoznatijom kandidatkinjom popularnog showa. Mnogima omiljena Neve Novu je godinu, kaže, dočekala s obitelji u rodnom Sinju, bez mnogo pompe.

“Znate kako je na selu, ništa posebno, obiteljski kao i Božić”, rekla je Nevenka koja je u braku sa Zvonom Petričevićem. Par ima sina Stjepana koji ima godinu i sedam mjeseci i brzo raste.

Sa Zvonom je na ljubavnom planu, kaže, “dobro, ali uvijek može bolje”.

“Dobro je mali. Diže se, stoji, ali nije još samostalan. Dajem mu jaču spizu, mesa malo, osnažio se dosta. Priča mama, tata…”, hvali se Nevenka.

Uz show je vežu lijepe uspomene te brojna prijateljstva, piše RTL.hr

“Kolegice mi pišu preko Facebooka, nekad mi se javljaju i farmeri. Ostala sam super sa svima. Bilo mi je jako lijepo”, kazala nam je Nevenka, koja je u najboljim odnosima ostala s Vitom Maslačak. Ona joj je i vjenčana kuma.

“Čujemo se, ali se slabije viđamo. Trenutno ima puno posla”, kaže Neve.

Novim kandidatkinjama je dala savjet za zavođenje farmera: “Preporučujem im da se malo više seksi obuku.”

Otkrila nam je i planove za novu godinu.

“Gledam da stavim dijete u jaslice, ne mogu više, moram nešto promijeniti, početi raditi, sve mi je monotono. Ne mogu više biti u kući, moram poraditi na sebi. Dosta je vremena prošlo, nešto me novo zanima”, najavila je Nevenka.

Komentiraj