LIVE 3D KONCERT

Nikad viđena turneja grupe Pravila igre dolazi u Split

Koncertna turneja grupe Pravila igre se nastavlja, a uskoro će upravo najveći dalmatinski grad biti odredište dobre glazbe i pozitivnije energije s kojom dečki pune dvorane gdje god se pojave.

Split, inače grad koji je iznjedrio brojne talente na raznim područjima, a izrazito u glazbi, 15.02.2019. u CineStaru Jocker centra, okupit će brojne obožavatelje, gdje će između ostalog, grupa predstaviti svoj novi album pod nazivom “Kako nam stvari stoje”.

Prvi su u Hrvatskoj koji će izvesti nešto poput ovoga jer se uvijek trude svojoj publici predstaviti nešto novo, drugačije i do sada neviđeno. Riječ je o 3D koncertnom live nastupu i posebnom audio vizualnom doživljaju. Urban i moderan zvuk, prekrasni ljubavni stihovi s kojima se lako poistovjetiti, šarmantni nastupi i pozitivna energija, dobitna su kombinacija s kojom su dečki odavno osvojili srca obožavateljica. Neki od njihovih hitova poput „Nebo na mojoj strani“, „Kako nam stvari stoje“, „Zagrli me“, „Muška suza“, „Još si sve u meni“, „Ime ljubavi“ te mnogi drugi, već duže vrijeme vladaju radijskim eterom.

“Kada smo se pripremali za turneju, nadali smo se da bi moglo sve izgledati dobro. Sada kada je i službeno krenulo, izgleda još bolje nego smo zamišljali tako da jedva čekamo 15.02. Splitska publika je nešto posebno i uvijek smo uživali svirajući u Splitu. Obećavamo pravi spektakl i jedan poseban emotivan doživljaj. Idealna prilika za proslaviti Valentinovo“ – dodaju momci iz grupe.

Ova neviđena mini turneja održat će se u CineStar kinima diljem Hrvatske, a pošto je veljača mjesec zaljubljenih, još nije kasno da razveselite nekoga vama dragog i u svom gradu provedete nezaboravnu noć.

Ulaznice za koncert u splitskom CineStaru (Jocker) po cijeni od 79 kuna mogu se kupiti putem sustava Eventim ili online.

 

Komentiraj