PODIJELJENE REAKCIJE

Oko Roka se lome koplja na društvenim mrežama: Zaista nije zaslužio finale ili je oštećen ispadanjem?

Roko je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama na kojima se korisnici nadglasavaju oko toga je li mladi pjevač zaista trebao ispasti.

Sinoć je održana druga polufinalna večer Eurosonga, a naš se  predstavnik Roko Blažević nije uspio kvalificirati u finale koje će se održati u subotu. I dok je mnogima ova odluka bila u potpunosti nepravedna, drugi su smatrali kako mladi pjevač zaista nema što raditi među finalistima natjecanja, prenosi tabloid.hr.

Mnogi su ga proglasili novom verzijom Lucifera i Victoria’s Secret anđelice. “Ovo je onaj trenutak kada je Lucifer prognan iz raja”, napisao je jedan korisnik na Twitteru.

“Lucifer pjeva i pokušava se vratiti u raj”, napisao je drugi.

“Hrvati opljačkali Victoria’s Secret na putu u Tel Aviv”, našalio se pak treći, aludirajući na Rokova krila koja su izgledala kao ona koje nose modeli na ovim popularnim revijama donjeg rublja.

Jedan od smiješnijih komentara je onaj koji je Rokove plesače usporedio sa vježbačima u teretani.

“Ovako se ja osjećam kada radim bicepse u teretani”, napisala BBC Eurosong delegacija.

No, mnogi su smatrali kako je Roko trebao proći u finale te kako je apsolutno oštećen neprolaskom. “Ušao bi u finale da se ocjenjuju glas i kvaliteta“, samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.

“Pola ovogodišnjih natjecatelja ne bi bilo u stanju izvesti njegovu pjesmu. Svaka čast”, napisala je jedna gledateljica. “Naježila sam se koliko je moćna pjesma i još moćniji glas”, Ne shvaćam zašto ljudi toliko podcjenjuju njegovu pjesmu. Nepravedno je ispao“, glase ostali komentari.

Komentiraj