"Ja nisam ničija rezervna guma"

Splitska kaubojka Ksenija iz “Ljubav je na selu” još uvijek solo, Marko je više ne zanima

“Kaubojka sam, kaubojka sam, volim rijeke sve…” pjevala je Ksenija Munitić iz Splita farmeru Marku Skelinu u desetoj sezoni emisije ‘Ljubav je na selu’. On je na kraju za svoju družicu odabrao Rasemu Vladetić, no Ksenija se s tim pomirila i nastavila svoj život. Nazvali smo je i pitali što radi nakon emisije.

“Evo me na plaži, prevruće je za biti doma”, rekla je Ksenija za RTL.HR te dodala da nema ništa novo kod nje, osim što je još uvijek jako popularna.

“Svi kažu da sam im najdraža kandidatkinja iz prošle sezone. I dalje me pozdravljaju na ulici i slikaju se sa mnom”, hvali se slavna ‘kaubojka’.

Ljubav, kaže, još nije pronašla. “Nisam našla muškarca, još sam solo. Tražim kvalitetnu osobu, a ne nešto površno. Želim nešto konkretno, presudan mi je karakter”, priča Ksenija.

Iako je koristila sva oružja, nije uspjela zavesti Marka. On je odlučio započeti vezu s Rasemom, no to je na kraju propalo. Marko je za RTL.HR sam rekao da je nekoliko puta zvao Kaubojku iz Splita, ali da ona njega nikada nije prva nazvala pa je odustao. Ona je to i potvrdila.

“Čula sam se s Markom, zvao me u nekoliko navrata. Svaki put mi je rekao da je on zapravo želio mene”, priča Ksenija.

Na pitanje bi li mu sada dala priliku, Kaubojka odrješito odgovara: “Ne, ja neću nikome biti rezervna guma. Imao je svoju priliku i odabrao je drugu. Ja ni u čemu u životu ne volim biti rezervni igrač”.

Osim s Markom, čula se i s Milom. Ali, ne i s Rasemom.

“Rasema se naljutila na mene i ne razgovara sa mnom. Nema za to nikakvih razloga jer smo tijekom snimanja bile vrlo bliske, ali kada je završilo, prestala se javljati. Postala je ljubomorna, iako nije imala za to razloga, jer sam joj prepustila Marka”, ispričala je Ksenija. U dobrim je odnosima ostala i s Majom Lenom Švaljug, s kojom se povremeno čuje.

Komentiraj