Smjestio se

Turska kula ugostila prvog ultraša: ‘Ubio’ oko prije početka glazbenog ludila

Pretpostavili smo da će određeni broj ultraša koristiti ljepotu i sve ostale blagodati koje pruža Turska kula kao najveći i najljepši park u središtu Splita, tim više, što graniči s Parkom mladeži gdje se održava Ultra.

Na fotografijama se može vidjeti prvi ultraš koji se ugodno smjestio u mreži za odmor i spavanje privezanih krajeva za dva bora koji svojem posjetitelju usput omogućuju debelu sjenu usred dana.

Donoseći mrežu sa sobom ultraš je očito unaprijed planirao koristiti Tursku kulu (ili eventualno neki drugi park) za dnevno besplatno spavanje kako bi noć mogao provesti na Ultri. Pokrivši glavu i oči crvenom maramom ultraš je zaspao dubokim snom što je olakšalo uzimanje nekoliko fotografija o njegovom zanimljivom smještaju iznad trave među brojnim borovima i čempresima.

Na istočnom dijelu Turske kule nalazi se ograda s čuvarom što nije spriječilo dvojicu ultraša da na strmoj kosini neprimjetno uđu u Tursku kulu da bi tražili mjesto za spavanje ili obavljanje nekih drugih radnji.

Komunalni redari i policija bi morali obilaziti Tursku kulu i danju i noću ova tri dana kako bi spriječili nedolična ponašanja i oštećenja na Turskoj kuli. Ako je ultrašima ulaz u park eventualno i dopušten, onda je organizator morao u parku postaviti bar nekoliko prenosivih wc-a i veći broj vreća za otpad.

Komentiraj