kako jednostavno

Nutricionistica otkrila jednostavan trik za brži gubitak kilograma

Nutricionistica Gabriela Peacock poznata je po svom radu za kraljevsku obitelj. Angažirali su je kako bi pazila na prehranu Meghan Markle prije vjenčanja, ali i na princezu Eugenie prije njezine svadbe prošlog listopada.

Ova kraljevska nutricionistica otkrila je neobičan trik za mršavljenje koji uključuje – jogurt. Naime, tvrdi da bi jogurt trebali jesti prema vrlo neobičnom rasporedu.

Za The Telegraph je otkrila da preporuča unos “nekoliko žličica jogurta prije doručka, ručka ili večere.”

“Kažem svojim klijentima da pojedu malo jogurta prije obroka”, otkrila je Peacock. “Kad započnemo obrok proteinima umjesto ugljikohidratima, smanjujemo nagli rast krvnog šećera do kojeg dolazi zbog otpuštanja ugljikohidrata u krvotok”, objasnila je.

Dodala je da je dobro jesti i do pet obroka dnevno, ali naglasila da je potrebno paziti na porcije.

“Preporučila bih doručak, ručak i laganu večeru te male užine između”, rekla je.

No, nutricionistica Jenna Hope za Yahoo UK je otkrila da se s takvim režimom ne slaže u potpuosti. “Grčki jogurt je dobar izvor proteina koji nas dokazano duže drže sitima i pomažu u regulaciji šećera u krvi”, objasnila je i rekla kako “nekoliko žličica prije obroka neće imati veliki utjecaj na težinu.”

Naime, Hope smatra da je važno imati generalno zdrav način prehrane i vježbanja pa tako jogurt nije magično rješenje, već namirnica koju je pametno uvrstiti u meni.

Komentiraj