iva todorić je oduševljena

Završio Vortex Cruise, pogledajte dojmove s krstarenja: “Meni je srce kao ovaj Brač ispred mene”

Drugi Vortex Cruise došao je svome kraju. Dojmovi sa ljetovanja koje je trajalo sedam dana, a koje su “sljedbenici” Ane Bučević platili gotovo 17 tisuća kuna, objavljeni su u videu.

U videu je o “bajkovitom” putovanju progovorila sama organizatorica, samoprozvana motivacijska govornica i životna trenerica Ana Bučević, ali i neki od onih koji su bili na jahti. Svoje dojmove iskazala je i Iva Todorić.

“Prošlo je godinu dana od prošlog Vortex Cruisea, danas je zadnji dan drugog Vortex Cruisea na kojem sam bila i ono što mogu reć je prvo da to što se meni u godinu dana sve izdešavalo, što sam ja sve što sam zaželjela ostvarila, desilo se samo iz jednog razloga. Sve ono što sam naučila, prvo na predavanjima, a onda na prošlom Vortex Cruiseu usvojila onako pošteno, je da sam počela primjenjivati sve što si nas Ana učila i kad vidiš da možeš živjeti život kakav želiš samo zato što te netko potakne, ti onda od sebe stvarno počneš stvarati sve ono što si ikad želio.

To je fascinantno, postaneš ponosan na sebe, postaneš zahvalan onome tko te potaknuo na to, a s druge strane dobila sam mogućnost da kroz mene ljudi saznaju da ovo postoji i da svi oni koji su gledali prošli video, a nagledali su se mog videa hvala Bogu, svaki put kad sam vidjela da su izašli moji dojmovi s Vortex Cruisea, znala sam da će barem jedna osoba ući na Safari duha i pogledat neki video i bila sam sretna jer sam svaki put pomislila, evo i sad sam se naježila, sad sam sigurno nekome pomogla, možda sam nekome život spasila jer je otišao na stranicu i pogledao video i dobio odgovor na pitanje koje ga je cijeli život mučilo”, kaže u videu kći Ivice Todorića.

Kako je kazala, pronašla je svoj mir.

“Drugi Vortex Cruise, evo ne plačem ovaj put, prošle godine nisam mogla od emocija pričati, što znači da sam dobila potpuni mir u sebi, a to je ono čemu sam ja težila, da ja prvo dobijem potpuni mir u sebi, jer čovjek kad ima u sebi potpuni mir s ljubavlju može napraviti sve u životu, moj apsolutni postulat je da ja sve što radim, radim iz ljubavi i onda kad budeš na brodu s ovakvim prekrasnim ljudima, kad vidiš kakve oni imaju priče, i nakon sedam dana kako oni idu sretni odavde, to je nešto neopisivo. Samo to doživjeti, a ne sve ovo drugo što smo doživjeli, meni je srce kao ovaj Brač ispred mene. Da me netko pita dal bi išla i iduće godine na Vortex Cruise, išla bi do kraja života na Vortex Cruise jer ne moram ja ništa ponovno ni naučiti, ovaj osjećaj biti sedam dana ovdje, u ovakvim emocijama, među ovakvim ljudima koji su tu svi došli s istim razlogom na ovo mjesto, to je nešto što stvarno bih svakom u životu preporučila”, kaže Iva.

Komentirala je i cijenu od gotovo 17 tisuća kuna.

“Reći će netko to puno košta. To puno košta ako ideš iz perspektive da jednostavno ulažeš u stvari koje su ti možda nebitne, možeš cijelu godinu štediti i uštediti dovoljno da dođeš na ovakvo mjesto, no vjerujte nakon toga vam postanu druge stvari jeftine, možete si puno više toga priuštiti. Prvo kreirate, onda manifestirate stvari za koje ste nekad mislili da je nemoguće, a vjerujte mi da je sve moguće jer sve je u vama, kad to oslobodite u sebi, kad počnete bit kormilar svog života, ništa vam nije nemoguće. Ana, hvala ti što si bila još bolja nego prošle godine, toliko si se dala i toliko si se predala ovim ljudima, toliko smo uživali svi skupa s tobom i ti skupa sa nama, nekada ne postoje riječi kojima se to može opisati”, kazala je, među ostalim, Iva Todorić.

Pogledajte sve dojmove u videu.

Komentiraj